esmaspäev, 1. detsember 2008

Koosolek 19.novembril 2008


Eelmise kuu keskpaigas toimus taas Agaäeotsa koosolek. Kohal olid kõik Agapäotsa asjaajajad ning teemad olid nagu ikka - seinast seina. Oli nii negatiivset, näites see, et
Leisu küsitlus ei õnnestunud esimese hooga nagu see oleks võinud...aga küllap tehakse uus ning läbimõeldum; ja oli ka positiivset, näiteks see, et hakatakse mõtlema Leisus laste päevahoiu avamisele, sest Emmastes on lasteaiakohti puudu - ent see on hetkel veel vaid idee!

Veel ideid, mil küllaltki lootustandev jume:

1. Leisu koolimaja ja seeneproov. Enne kui seltsimajas tegutsema hakata, tuleb uurida, milline on maja tervislik olukord. Sellest ajast, mil seal viimati koolimaja oli, on nüüd parajalt aega mööda läinud (mina ja Tähti lõpetasime selle aastal 2000 ehk siis 8 aastat tagasi, veidi peale seda, vist u kaks aastat, läks koolimaja kinni. Pärast seda ei ole vist eriti aktiivset kütmist jms toimunud) ning et maja tõesti elule äratada, tuleb teda kraadida, mõõta ja kaaluda. Nagu ikka.

2. Liikmemaks jääb 100 krooni aastas leibkonna kohta. Edaspidi võetakse liikmeks ka juriidilisi isikuid.

3. Mõte panna Agapäeotsa külaseltsi postkast Leisu ja Nurste infotahvli külge.

4. Leisu küttesüsteemi projekti kirjutamine lükkub järgmisesse aastasse.

5. Mõtted külakiigest - samuti projekti abil, ilmselt tuleval aastal.

6. Külaseltsi ajaloolised postkaardid, mida oleks võimalik kasutada näiteks visiitkaartidena jms.

7. Logo kujundamine, ideed-ideed.

8. Mõtisklused mänguväljaku rajamise üle, aga pole veel selge - kuhu ja millal?

9. Agapäeotsa Teataja idee: seltsil võiks olla oma ajaleht, mis ilmuks näiteks neli korda aastas, sisaldaks ajaloolisi mälestusi, intrigeerivaid nupukesi ning aktuaalset informatsiooni piirkonna inimeste kohta/jaoks.

Protokollisid: Alice ja Krista


Kommentaare ei ole: