kolmapäev, 29. oktoober 2008


Tere kõigile!

Pöördun teie poole suure murega seoses valla ja külaseltsi küsitlusega Leisu seltsimaja tegevuste aktiviseerimise kohta.

Septembrikuu vallalehega said kõik piirkonna pered oma postkastidesse küsitluslehed, millele ootasime vastuseid kuni 15. oktoobrini. Laekus 2 küsitlust, mis on 153 saadetud küsitluse juures kahetsusväärselt vähe. Küsitluslehed saadeti perede kaupa, tegelik elanike arv on kaks korda suurem.

Võib juhtuda, et küsitlused läksid kaotsi, unustati hetkel vastata, jäi kahe silma vahele tähtaeg, pole olnud asja vallamajja jne-jne. Sellepärast saadan mulle olemasolevatele meilidele veelkord küsitluse lootuses, et leiate aega vastata. Kui ei soovi vastata oma nime alt ehk siis saata tagasi meilitsi, siis piisava anonüümsuse saate, kui toote oma küsitluse vallamaja koridoris asuvasse postkasti. Koridori uks on lukust lahti koguaeg, saab tulla ka töövälisel ajal.

Mitte ei taha uskuda, et vallakodanikke jätab külmaks sellise ilusa ja võimalusterohke maja kasutamine oma elu-olu huvitavamaks muutmisel. Kui see aga tõesti peaks nii olema, siis ei jää ka vallavalitsusel üle muud, kui leppida olukorraga ja lasta asjal minna.

Kõik on teie kätes, kes te selles piirkonnas elate! Palun edastage seda infot ka teistele ja ma väga loodan, et saan siitkaudu tagasisidet, olgu see siis positiivne või negatiivne.

Palun vabandust, kui olete saanud selle küsitluse juba teisi kanaleid pidi ja planeerinud kohe-kohe vastata või juba seda isegi teinud edastades info külaseltsi liikmetele. Nende käest pole ma veel materjale kätte saanud, aga teada on, et ka sealt pole hetkel palju vastuseid tulemas.

Päikest teile päevadesse!


Väga lootma jäädes,

Margit Kääramees
kultuurinõunik
5244820


SIIN on see küsitlus, võid selle ka ise välja printida ja täita!


Kommentaare ei ole: