esmaspäev, 17. august 2009

Leisus toimub laupäeval 22. augustil, algusega kell 11 Agapäeotsa laat

.


Otsustasime külaseltsiga laada korraldamise kasuks, vaatamata sellele, et mitmel pool saart taolisi üritusi juba peetud on. Vaadake siis hiidlased oma kuurid-sahvrid üle, et kas on asju, mida kunagi „ehk läheb tarvis“ öeldes kõrvale olete pannud. Kui ikka pole läinud tarvis, siis naaber äkki sellist asja just vajabki. Tooge oma kraam Agapäeotsa laadale ja tulge vaatama, mis teistel pakkuda on!


Eks see laat üks viis kohalikku suhtlemist edendada ole. Mis ühel asjatult vedeleb, võib teisele tarviline ese olla. Toogem või näiteks kartulikonksu, mida noor pere vajab, pensionär aga ammu enam mitte, seisab teine kuuris niisama. Kaubelda saab laadal nii laudadelt kui näiteks oma auto kapotilt, vihma korral on müügiletid koolimajas sees. Tuua võib ka taimi, lillesibulaid ja muud, mida praegusel ajal paslik istutada on.


Tahame, et ka kohalikku värsket kraami ikka kodu lähedalt osta saaks. Ühel on ehk üle mõned peotäied porgandeid, teisel jälle ämbritäis õunu. Üks mu sõber on alati unistanud, et saaks ploomidest isu täis süüa – mõnel inimesel samas kukuvad need niisama maha ja lähevad mädanema. Meie kandis on ka mitmeid tublisid perenaisi, kes kodus leiba-saia või siis juustu-jogurtit valmistavad. Ka selles vallas võiks kogemusi ja kontakte vahetada.


Loomulikult on ka Agapäeotsa laadal loterii-allegrii, laadapuder, moosekandid ja kõik muu laada juurde kuuluv. Külaseltsi üheks eesmärgiks on selle üritusega koguda raha Leisu koolimajas avatava lapsehoiuteenuse käivitamiseks.


Infot laadal osalemise või soovitavate-pakutavate kaupade kohta saab telefonil 5397 6898 või

469 7446.



.

Kommentaare ei ole: